Ανδρικές Ανατομικές Παντόφλες Inblu | yfantidis.gr Ανδρικές Ανατομικές Παντόφλες Inblu | yfantidis.gr Ανδρικές Ανατομικές Παντόφλες Inblu | yfantidis.gr Ανδρικές Ανατομικές Παντόφλες Inblu | yfantidis.gr
Ανδρικές Ανατομικές Παντόφλες Inblu | yfantidis.gr

Ανδρικές Ανατομικές Παντόφλες Σπιτιού Inblu F91-19 Μπλε

Ανδρικές Ανατομικές Παντόφλες Σπιτιού Inblu F91-19 Μπλε

Άμεσα διαθέσιμο

Κανονική Τιμή: 27,90 €

Special Price 14,90 €

Χρώμα:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ


Ανδρικές Παντόφλες Σπιτιού Inblu F91-19 Μπλε.
Αποτελούν ένα από τα πιο κομψά και συγχρόνως κλασικά σχέδια της συλλογής μας, αφού το καρό παραμένει πάντα αναλλοίωτο στο χρόνο και επιλέγεται συστηματικά από πελάτες ετών. Απευθύνονται σε όλους εσάς που θεωρείτε πως η κομψότητα και η άνεση αποτελούν το δίδυμο της καθημερινότητας. Κατασκευασμένες στην Ιταλία, προσδίδοντας την ποιότητα και την φινέτσα που την χαρακτηρίζει.
Το επάνω μέρος τους ,όπως και το εσωτερικό τους είναι κατασκευασμένο από ύφασμα εξαιρετικής ποιότητας.
Η ιστορία της Inblu ξεκινάει τη δεκαετία του '70 στη Μπρέσια της Ιταλίας ως κατασκευάστρια σολών και τακουνιών. Από το 1982 η εταιρεία ξεκινά να παράγει τα υποδήματα που όλοι πια γνωρίζουμε, γνωστή στο χώρο των υποδημάτων για την ποιότητα των υλικών της και την άνεση που προσφέρουν.
Το μυστικό κρύβεται πίσω από μια τεχνολογία που άλλαξε τον τρόπο παραγωγής υποδημάτων, σανδαλιών σαγιονάρων κ.α. Αυτή η επαναστατική διαδικασία είναι γνωστή ως CHIPS, κατα την οποία τα υποδήματα κατασκευάζονται με μια διαδικασία παραγωγής που ονομάζεται ¨injection" διασφαλίζοντας ότι τα εξωτερικά υλικά κατασκευής, το εσωτερικό και η σόλα είναι κατασκευασμένα μαζί χωρίς τη χρήση κόλλας ή άλλων συγκολλητικών. Το 1983 πουλήθηκαν πάνω από 25 εκατομμύρια σανδάλια, ήταν η αρχή μιας επιχειρηματικής επιτυχίας.
Τα περισσότερα από τα υποδήματα Inblu είναι εγχυμένα με ένα πλαστικό υλικό υψηλής απόδοσης που ονομάζεται πολυουρεθάνη. Χάρη σε αυτή τη διαδικασία παραγωγής, τα προϊόντα Inblu έχουν μεγάλη ευελιξία και είναι ελαφριά και ανθεκτικά, αποτέλεσμα που δεν μπορεί να επιτευχθεί με τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής υποδημάτων.

Εφαρμογή: Κανονική
Εξωτερικό: Ύφασμα
Εσωτερικό: Ύφασμα
Σόλα: Συνθετικό Υλικό