Εναλλαγή Πλοήγησης
Καλάθι

Αποστολή προϊόντων

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας: 
(α) με courier 
(β) από το κατάστημα μας στην οδό Βενιζέλου 38 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
(γ) Αποστολή στην Κύπρο

(α) Courier

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενη εταιρία Courier. Αν επιθυμείτε να παραλάβετε οι ίδιοι από το κατάστημα της Courier που εξυπηρετεί την περιοχή σας ενημερώστε μας με σχόλιο στο ειδικό πεδίο κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Κόστος:
Για παραγγελίες άνω των 50,00€ δε χρεώνεστε μεταφορικά.
Για παραγγελίες κάτω των 50,00€ το κόστος είναι 3 ευρώ.

Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται εντός 2 έως 4ων εργάσιμων ημερών εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι που να αφορούν λόγους καθυστέρησης από την κούριερ (φόρτος εργασίας λόγω γιορτών-εκπτώσεων, Black Friday, απεργίες κλπ).
Σε νησιώτικους προορισμούς ή δυσπρόσιτες περιοχές, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι 5 ή 6 εργάσιμες.
Για την αποστολή κάθε παραγγελίας θα ειδοποιηθείτε με mail τόσο για την αποστολή της όσο και για τον αριθμό παρακολούθησης της courier.

(β) Για παραλαβή από κατάστημα

Για την παραλαβή από το κατάστημα μας (Βενιζέλου 38, Θεσσαλονίκη) δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση. Ειδοποιήστε τηλεφωνικά για την διαθεσιμότητα των προϊόντων και για το χρόνο παράδοσης και μπορείτε να περάσετε να παραλάβετε την παραγγελία σας όποτε κρίνετε εσείς  απαραίτητο.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας στο 2310220027 (σε ώρες λειτουργίας καταστημάτων) ή να πατήσετε εδώ και να μας στείλετε ένα μήνυμα.

(γ) Κύπρος
Οι αποστολές στην Κύπρο πραγματοποιούνται με FeDeX.
Το κόστος είναι 16,00€ (η αποστολή πραγματοποιείται αεροπορικώς) και ο χρόνος παράδοσης είναι μεταξύ 3 και 5 εργάσιμών ημερών.

----------------------------------------------

Οι παραδόσεις των αποστολών γίνονται εργάσιμες ημέρες (εξαιρούνται ημέρες επίσημων τοπικών αργιών) μεταξύ 09:00 πμ – 17:00 μμ.

Το yfantidis.gr έχει την ευθύνη της μεταφοράς & παράδοσης της παραγγελίας σας. Αφού την παραλάβετε η ευθύνη μεταφέρεται σε εσάς. Επίσης στις περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων στην εταιρεία μας η ευθύνη είναι στον πελάτη, διαβάστε εδώ για την πολιτική επιστροφών.