Ανδρικές Ανατομικές Παντόφλες Inblu | yfantidis.gr Ανδρικές Ανατομικές Παντόφλες Inblu | yfantidis.gr Ανδρικές Ανατομικές Παντόφλες Inblu | yfantidis.gr Ανδρικές Ανατομικές Παντόφλες Inblu | yfantidis.gr
Ανδρικές Ανατομικές Παντόφλες Inblu | yfantidis.gr

Ανδρικές Ανατομικές Παντόφλες Σπιτιού Inblu F44-16 Μπλε

Ανδρικές Ανατομικές Παντόφλες Σπιτιού Inblu F44-16 Μπλε

Άμεσα διαθέσιμο

Κανονική Τιμή: 27,90 €

Special Price 14,90 €

Χρώμα:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ


Ανδρικές Ανατομικές Παντόφλες Σπιτιού Inblu F44-16 Μπλε.
Αποτελούν ένα από τα πιο άνετα και σικάτα σχέδια της φετινής μας συλλογής, αφού είναι εμφανή η κομψότητα και η φινέτσα που τις χαρακτηρίζει, σήμα κατατεθέν της ιταλικής κατασκευής τους. Το επάνω μέρος τους είναι κατασκευασμένο από δύο διαφορετικούς τύπους επεξεργασμένου υφάσματος που συνδυάζονται άψογα. Το εξαιρετικής ποιότητας κούμπωμα βέλκρο, θα προσφέρει τέλεια εφαρμογή στα πόδια σας, επιτρέποντας τες να προσαρμόζονται στις εκάστοτε ανάγκες.
Το ανατομικό τους πέλμα, είναι κατασκευασμένο από γνήσιο δέρμα υψηλής ποιότητας, απορροφάει τον ιδρώτα, προσφέροντας στα πόδια σας την απόλυτη υγιεινή.
Τα πόδια είναι αυτά που όλη τη διάρκεια της ημέρας στηρίζουν τον υπόλοιπο κορμό και χρέος μας είναι να προσφέρουμε την σωστότερη δυνατή στήριξη και σωστότερη στάση του σώματος διαλέγοντας υποδήματα για την καθημερινότητα που βοηθούν αυτή την επιλογή.
Η ιστορία της Inblu ξεκινάει τη δεκαετία του '70 στη Μπρέσια της Ιταλίας ως κατασκευάστρια σολών και τακουνιών. Από το 1982 η εταιρεία ξεκινά να παράγει τα υποδήματα που όλοι πια γνωρίζουμε, γνωστή στο χώρο των υποδημάτων για την ποιότητα των υλικών της και την άνεση που προσφέρουν.
Το μυστικό κρύβεται πίσω από μια τεχνολογία που άλλαξε τον τρόπο παραγωγής υποδημάτων, σανδαλιών σαγιονάρων κ.α. Αυτή η επαναστατική διαδικασία είναι γνωστή ως CHIPS, κατα την οποία τα υποδήματα κατασκευάζονται με μια διαδικασία παραγωγής που ονομάζεται ¨injection" διασφαλίζοντας ότι τα εξωτερικά υλικά κατασκευής, το εσωτερικό και η σόλα είναι κατασκευασμένα μαζί χωρίς τη χρήση κόλλας ή άλλων συγκολλητικών. Το 1983 πουλήθηκαν πάνω από 25 εκατομμύρια σανδάλια, ήταν η αρχή μιας επιχειρηματικής επιτυχίας.
Τα περισσότερα από τα υποδήματα Inblu είναι εγχυμένα με ένα πλαστικό υλικό υψηλής απόδοσης που ονομάζεται πολυουρεθάνη. Χάρη σε αυτή τη διαδικασία παραγωγής, τα προϊόντα Inblu έχουν μεγάλη ευελιξία και είναι ελαφριά και ανθεκτικά, αποτέλεσμα που δεν μπορεί να επιτευχθεί με τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής υποδημάτων.

Εφαρμογή: Κανονική
Εξωτερικό: Ύφασμα
Εσωτερικό: Δερμάτινο Ανατομικό Πατάκι
Σόλα: Πολυουρεθάνη