Ανδρικές Παντόφλες | yfantidis.gr Ανδρικές Παντόφλες | yfantidis.gr Ανδρικές Παντόφλες | yfantidis.gr Ανδρικές Παντόφλες | yfantidis.gr
Ανδρικές Παντόφλες | yfantidis.gr

Ανδρικές Παντόφλες Σπιτιού Υφαντίδης 9018 Μαύρο

Ανδρικές Παντόφλες Σπιτιού Υφαντίδης 9018 Μαύρο

Άμεσα διαθέσιμο

Κανονική Τιμή: 17,90 €

Special Price 9,90 €

Χρώμα:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ


Ανδρικές Παντόφλες Σπιτιού Υφαντίδης 9018 Μαύρο

Κομψές και άνετες σχεδιασμένες από ύφασμα εξαιρετικής ποιότητας. Αποτελούν σίγουρα μια από τις πιο σίγουρες και ασφαλείς επιλογές της φετινής μας συλλογής, αφού οι κλειστές ανδρικές παντόφλες, παραμένουν σταθερές και αγκαλιάζουν τα πόδια.
Είναι κατασκευασμένες από βελούδο, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Το επάνω μέρος κοσμείται από τύπωμα στάμπας laser σε σχέδιο γραμμάτων και διαθέτει μικρά ανοίγματα δεξιά και αριστερά για μεγαλύτερη ευκολία κατά την εφαρμογή και καλύτερη προσαρμοστικότητα στις εκάστοτε ανάγκες.
Μπορούν πολύ εύκολα να φορεθούν από όλες τις ηλικιακές ομάδες, αφού απευθύνεται σε άντρες με γούστο και φινέτσα και σε όλους αυτούς που πιστεύουν πως η άνεση πρέπει να αποτελεί συνώνυμο του στυλ!
Η λεπτή τους σόλα είναι κατασκευασμένη από φυσικό καουτσούκ, υλικό μαλακό και αντιολισθητικό που προσφέρει την σταθερότητα που απαιτεί η καθημερινότητα.
Συνίσταται η δυνατότητα πλυσίματος ακόμη και στο πλυντήριο, σε θερμοκρασία μέχρι 30 βαθμούς. Σας προτείνουμε να αποφύγετε το στύψιμο.
Οι κλειστές ανδρικές παντόφλες Υφαντίδης κατασκευάζονται στην Ισπανία, από υλικά ανώτερης ποιότητας, επιλεγμένα προσεκτικά με απόλυτο σεβασμό και αίσθηση ευθύνης στο πελατειακό μας κοινό.
Στόχος της εταιρείας μας από το 1930 είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η παραγωγή υποδημάτων υψηλής αισθητικής και μεγάλης αντοχής.
Χαρίστε ένα ζευγάρι ανδρικές παντόφλες Υφαντίδης, δείξτε την αγάπη και την εκτίμηση σας στους αγαπημένους σας και ξεχωρίστε!

Εφαρμογή: Κανονική
Εξωτερικό: Ύφασμα
Εσωτερικό: Ύφασμα
Σόλα: Φυσικό Καουτσούκ