Γυναικεία Ανατομικά Δερμάτινα Σαμπό Υφαντίδης 471350 Μπλε Γυναικεία Ανατομικά Δερμάτινα Σαμπό Υφαντίδης 471350 Μπλε Γυναικεία Ανατομικά Δερμάτινα Σαμπό Υφαντίδης 471350 Μπλε Γυναικεία Ανατομικά Δερμάτινα Σαμπό Υφαντίδης 471350 Μπλε
Γυναικεία Ανατομικά Δερμάτινα Σαμπό Υφαντίδης 471350 Μπλε

Γυναικεία Ανατομικά Δερμάτινα Σαμπό Υφαντίδης 471350 Μπλε

Γυναικεία Ανατομικά Δερμάτινα Σαμπό 471350 Μπλε

Άμεσα διαθέσιμο

28,90 €
Χρώμα:

* Απαραίτητα Πεδία

28,90 €

Δείτε και άλλα χρώματα

  • related color

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ


Γυναικεία Ανατομικά Δερμάτινα Σαμπό Υφαντίδης 471350 Μπλε.
Όταν η καθημερινότητα απαιτεί άνεση και σταθερότητα, τότε η μόνη λύση είναι να επιλέξετε ανατομικά δερμάτινα σαμπό. Ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας το περνάμε όρθιοι και κάποιες φορές η κατάσταση του σώματος μας επιδεινώνεται από την ορθοστατική εργασία που, ενδεχομένως, κάνουμε.
Η μυοσκελετική υγειά, εξαρτάται άμεσα και είναι άρρητα συνδεδεμένη με την επιλογή υποδημάτων καθημερινής χρήσης.
Τα ανατομικά δερμάτινα σαμπό είναι κατασκευασμένα να παρέχουν την μέγιστη δυνατή άνεση τόσο στο πέλμα όσο και στα δάχτυλα.
Πάρα πολύ γρήγορα, λίγες μόνο ώρες μετά την πρώτη τους εφαρμογή, θα πάρουν τη μορφή των δικών σας ποδιών, αγκαλιάζοντας τέλεια ακόμα και τις δυσμορφίες των οστών, αποφεύγοντας τον πόνο. Ανατομικές παντόφλες στα μέτρα σας!
Το δερμάτινο ανατομικό πέλμα, εκτός από άνεση, θα σας προσφέρει και όλα τα πλεονεκτήματα που απορρέουν από το υλικό κατασκευής. Θα σας προσφέρει την απόλυτη υγιεινή των ποδιών, αφού το δέρμα απορροφά τον ιδρώτα και θα αποτρέψει τις κακοσμίες και τις δερματικές αλλεργίες που προκαλούν τα συνθετικά υλικά.
Η αντιολισθητική τους σόλα από πολυουρεθάνη, απορροφά τους κραδασμούς και μετριάζει τις ανωμαλίες του εδάφους λόγω της συμπαγής κατασκευής τους.
Επιλέξτε ένα ζευγάρι ανατομικά δερμάτινα σαμπό, για εξωτερική χρήση ή και ακόμα για χρήση εντός σπιτιού και κάντε την καθημερινότητα σας πιο άνετη, εύκολη και ξεκούραστη!

Εφαρμογή: Κανονική
Εξωτερικό: Δέρμα
Εσωτερικό: Δέρμα
Σόλα: Πολυουρεθάνη
Ύψος τακουνιού (cm): 4
Ύψος Φιάπας(cm): 1,5