Εφηβικές Παντόφλες Υφαντίδης | yfantidis.gr Εφηβικές Παντόφλες Υφαντίδης | yfantidis.gr Εφηβικές Παντόφλες Υφαντίδης | yfantidis.gr Εφηβικές Παντόφλες Υφαντίδης | yfantidis.gr
Εφηβικές Παντόφλες Υφαντίδης | yfantidis.gr

Εφηβικές Παντόφλες Σπιτιού Υφαντίδης 4624-313 Μπλε

Εφηβικές Παντόφλες Σπιτιού Υφαντίδης 4624-313 Μπλε

Άμεσα διαθέσιμο

Κανονική Τιμή: 17,90 €

Special Price 10,90 €

Χρώμα:

* Απαραίτητα Πεδία

Κανονική Τιμή: 17,90 €

Special Price 10,90 €

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ


Εφηβικές Παντόφλες Σπιτιού Υφαντίδης 4624-313 Μπλε.
Σχεδιασμένες για τους φίλους μας που λατρεύουν το ποδόσφαιρο, με εξαιρετική παράσταση παίκτη. Είναι κατασκευασμένες εσωτερικά και εξωτερικά από ύφασμα βελούδο εξαιρετικής ποιότητας, ενώ η παράσταση είναι τυπωμένη με laser , καθιστώντας τες ιδανικές για πλύσιμο ακόμα και στο πλυντήριο μέχρι 30 βαθμούς. Σας συνιστούμε να αποφύγετε το στύψιμο.
Η σόλα είναι κατασκευασμένη από πολυουρεθάνη και παρέχει την άνεση και την σταθερότητα που απαιτείται. Είναι αντιολισθητική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε περιοχές που υπάρχουν νερά.
Εφηβικές παντόφλες για νέους που θέλουν να ξεχωρίζουν.
Λόγω μικρής φόρμας, οι πελάτες ετών και το κατάστημά μας σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτό που φοράτε.
Οι παιδικές παντόφλες Υφαντίδης, κατασκευάζονται στην Ισπανία, από πρώτες ύλες ανώτερης ποιότητας. Όλα τα υλικά επιλέγονται προσεκτικά με απόλυτο σεβασμό και αίσθημα ευθύνης. Στόχος της εταιρείας Υφαντίδης, από το 1930 είναι η παραγωγή και διάθεση ποιοτικών υποδημάτων, από υλικά άριστης ποιότητας, με απώτερο σκοπό να κάνουμε τις υπέροχες στιγμές σας στο σπίτι, ακόμα ομορφότερες, με μεγαλύτερη άνεση!

Εφαρμογή: Μικρή Φόρμα
Εξωτερικό: Ύφασμα
Εσωτερικό: Ύφασμα
Σόλα: Πολυουρεθάνη