Ανδρικές Παντόφλες | yfantidis.gr Ανδρικές Παντόφλες | yfantidis.gr Ανδρικές Παντόφλες | yfantidis.gr Ανδρικές Παντόφλες | yfantidis.gr
Ανδρικές Παντόφλες | yfantidis.gr

Ανδρικές Παντόφλες Σπιτιού Υφαντίδης 19606 Γκρι

Ανδρικές Παντόφλες Σπιτιού Υφαντίδης 19606 Γκρι

Άμεσα διαθέσιμο

Κανονική Τιμή: 17,90 €

Special Price 11,90 €

Χρώμα:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ


Ανδρικές Παντόφλες Σπιτιού Υφαντίδης 19606 Γκρι.
Οι ανδρικές παντόφλες κλειστές στη φτέρνα αποτελούν αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο σίγουρες επιλογές αγοράς, όταν το ζητούμενο είναι η σταθερότητα. Όλο τους το εξωτερικό είναι κατασκευασμένο από ύφασμα εξαιρετικής ποιότητας, που δίνει την όψη και την υφή πολύ λεπτού καρό. Διαθέτει δύο λάστιχα δεξιά και αριστερά, τα οποία βοηθούν στην διαδικασία της εφαρμογής αλλά και προσφέρουν την δυνατότητα να προσαρμόζονται στις εκάστοτε ανάγκες του ποδιού.
Όλο τους το εσωτερικό διαθέτει επένδυση από ύφασμα βελούδο, υλικό πολύ μαλακό και ζεστό, το οποίο θα κρατήσει τα πόδια σας ζεστά ακόμα και σε αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες.
Η αντικραδασμική σόλα ύψους 3,5 εκατοστών, είναι κατασκευασμένη από πολυουρεθάνη, υλικό απόλυτα αντιολισθητικό και εύκαμπτο που προσφέρει σταθερότητα και μεγάλη άνεση κατά το βάδισμα.
Η μικρή υψομετρική διαφορά σόλας, παρέχει καλύτερη στάση του σώματος, αφού τα πόδια είναι αυτά που στηρίζουν όλο τον σκελετικό και μυϊκό κορμό.
Ανανεώστε τες, πλένοντας τες και στο πλυντήριο, σε θερμοκρασία μέχρι 30 βαθμούς. Σας συνιστούμε να αποφύγετε το στύψιμο.
Οι ανδρικές παντόφλες Υφαντίδης, κατασκευάζονται στην Ισπανία, από υλικά και ανώτερης ποιότητας, που επιλέγονται προσεκτικά με σεβασμό και απόλυτη αίσθηση ευθύνης στο πελατειακό μας κοινό.
Στόχος της εταιρείας μας, όλα αυτά τα χρόνια, από το 1930 είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Εφαρμογή: Κανονική
Εξωτερικό: Ύφασμα
Εσωτερικό: Ύφασμα
Σόλα: Πολυουρεθάνη