Ανδρικές Δερμάτινες Ανατομικές Παντόφλες | yfantidis.gr Ανδρικές Δερμάτινες Ανατομικές Παντόφλες | yfantidis.gr Ανδρικές Δερμάτινες Ανατομικές Παντόφλες | yfantidis.gr Ανδρικές Δερμάτινες Ανατομικές Παντόφλες | yfantidis.gr
Ανδρικές Δερμάτινες Ανατομικές Παντόφλες | yfantidis.gr

Ανδρικές Δερμάτινες Ανατομικές Παντόφλες Σπιτιού Υφαντίδης 181801 Μπορντό

Ανδρικές Δερμάτινες Ανατομικές Παντόφλες Σπιτιού Υφαντίδης 181801 Μπορντό

Άμεσα διαθέσιμο

30,00 €
Χρώμα:

* Απαραίτητα Πεδία

30,00 €

Δείτε και άλλα χρώματα

  • related color

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ


Ανδρικές Δερμάτινες Ανατομικές Παντόφλες Σπιτιού Υφαντίδης 181801 Μπορντό.

Κατασκευασμένες εξωτερικά και εσωτερικά από γνήσιο δέρμα εξαιρετικής ποιότητας. Πολύ μαλακές και άνετες, αποτελούν άψογη επιλογή, ακόμα και μετά από μια πολύ δύσκολη ημέρα. Η αντικραδασμική τους αερόσολα παρέχει μεγάλη άνεση και σταθερότητα κατα το βάδισμα.

Επιλέξτε δερμάτινες παντόφλες για να αποφύγετε τις δερματικές αλλεργίες που προκαλούν τα συνθετικά υλικά και τον ιδρώτα. Το δέρμα επιτρέπει τα πόδια σας να "αναπνέουν", συνεπώς αποφεύγεται και η κακοσμία.

Οι δερμάτινες ανδρικές παντόφλες Υφαντίδης, είναι εξ' ολοκλήρου ελληνικής κατασκευής, από υλικά υψηλής ποιότητας, επιλεγμένα προσεκτικά με σεβασμό και απόλυτη αίσθηση ευθύνης στο πελατειακό μας κοινό. Άλλωστε βασικός σκοπός της εταιρείας μας, από το 1930 είναι η παραγωγή υποδημάτων υψηλής αισθητικής με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση σας!

Χαρίστε ένα ζευγάρι ανατομικές δερμάτινες παντόφλες Υφαντίδης, δείξτε την αγάπη σας και την εκτίμηση σας και ξεχωρίστε!

Είναι διαθέσιμες σε τρία χρώματα, μπλε, μαύρο και μπορντό για να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο. Ένα ζευγάρι παντόφλες Υφαντίδης για όλους εσάς που θέλετε να ξεχωρίζετε και η άνεση θα πρέπει να συνάδει με το γούστο.

Εφαρμογή: Κανονική
Εξωτερικό: Δέρμα
Εσωτερικό: Δέρμα
Σόλα: Αερόσολα Πολυουρεθάνης