Γυναικείες Ανατομικές Παντόφλες 421554 Ροζ Λουλούδι | yfantidis.gr Γυναικείες Ανατομικές Παντόφλες 421554 Ροζ Λουλούδι | yfantidis.gr Γυναικείες Ανατομικές Παντόφλες 421554 Ροζ Λουλούδι | yfantidis.gr Γυναικείες Ανατομικές Παντόφλες 421554 Ροζ Λουλούδι | yfantidis.gr
Γυναικείες Ανατομικές Παντόφλες 421554 Ροζ Λουλούδι | yfantidis.gr

Γυναικείες Ανατομικές Παντόφλες Υφαντίδης 421554 Ροζ Λουλούδι

Γυναικείες Ανατομικές Παντόφλες 421554 Ροζ Λουλούδι

Άμεσα διαθέσιμο

Κανονική Τιμή: 15,90 €

Special Price 12,90 €

Χρώμα:

* Απαραίτητα Πεδία

Κανονική Τιμή: 15,90 €

Special Price 12,90 €

Δείτε και άλλα χρώματα

  • related color
  • related color

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ


Γυναικείες Ανατομικές Παντόφλες 421554 Ροζ Λουλούδι.
Όταν η καθημερινότητα απαιτεί πολύωρη ορθοστασία και αρκετό βάδισμα, τότε η ιδανική επιλογή υποδήματος μπορεί να είναι ένα ζευγάρι ανατομικές παντόφλες. Θα προσφέρουν σωστή στάση του πέλματος καθ΄όλη τη διάρκεια χρήσης τους, υποστηρίζοντας με αυτό τον τρόπο ολόκληρο τον κορμό. Τα πέλματα είναι τα μέρη του σώματος, που δέχονται την μεγαλύτερη πίεση σε ολόκληρη την καθημερινότητα, συνεπώς το σωστό υπόδημα δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Χαρίστε στα πόδια σας την άνεση που τους αξίζει, επιλέγοντας γυναικείες ανατομικές παντόφλες για καθημερινή χρήση, εντός αλλά και εκτός σπιτιού.
Είναι κατασκευασμένες εξωτερικά και εσωτερικά από συνθετικό δέρμα εξαιρετικής ποιότητας. Παράγονται στην Ιταλία, χώρα γνωστή για την ποιότητα των υποδημάτων της.
Το ανατομικό τους πέλμα, θα σας προσφέρει άνεση κατά την χρήση τους, φροντίζοντας τα πόδια σας.
Διαθέτουν αντιολισθητική σόλα πολυουρεθάνης, η οποία τις καθιστά ιδανικές για πολύωρη και καθημερινή χρήση. Επιλέξτε τες ακόμα και για εξωτερική χρήση. Δεν γλιστράνε, παρέχοντας σας ασφάλεια και σταθερότητα σε κάθε σας βήμα.

Εφαρμογή: Κανονική
Εξωτερικό: Συνθετικό Δέρμα
Εσωτερικό: Συνθετικό Ανατομικό Πατάκι
Σόλα: Πολυουρεθάνη
Ύψος τακουνιού (cm): 4