Νυφικές Παντόφλες Υφαντίδης YFS37 Εκρού Νυφικές Παντόφλες Υφαντίδης YFS37 Εκρού Νυφικές Παντόφλες Υφαντίδης YFS37 Εκρού Νυφικές Παντόφλες Υφαντίδης YFS37 Εκρού Νυφικές Παντόφλες Υφαντίδης YFS37 Εκρού
Νυφικές Παντόφλες Υφαντίδης YFS37 Εκρού

Νυφικές Παντόφλες Υφαντίδης YFS37 Εκρού

Νυφικές Παντόφλες Υφαντίδης YFS37 Εκρού

Άμεσα διαθέσιμο

23,90 €

* Απαραίτητα Πεδία

23,90 €

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ


Νυφικές Παντόφλες Υφαντίδης YFS37 Εκρού.
Σίγουρα αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα σχέδια της συλλογής μας, αφού το ντελικάτο στυλ τους και η φινέτσα τους, τις καθιστούν ακαταμάχητες. Απευθύνονται σε γυναίκες που θέλουν να ολοκληρώσουν μοναδικά τη νυφική τους εμφάνιση κατά τη διάρκεια προετοιμασίας στο σπίτι. Ο συνδυασμός της υπέροχης δαντέλας με τις πέρλες, προβάλλει ένα ρομαντισμό που σίγουρα απαιτεί η μέρα εκείνη. Συνδυάζεται τέλεια με νυφικό νυχτικάκι από δαντέλα ή με δαντελένιες λεπτομέρειες.
Είναι κατασκευασμένες από συνθετικό δέρμα εξαιρετικής ποιότητας, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Αποφύγετε την επαφή με το νερό.
Σας συνιστούμε να τις φυλάτε σε κουτί αποθήκευσης και να τις βγάζετε όταν θέλετε να τις φορέσετε ξανά.
Όλες οι νυφικές παντόφλες Υφαντίδης, είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας, τα οποία επιλέγονται πολύ προσεκτικά. Ο απόλυτος σεβασμός και το αίσθημα ευθύνης είναι οδηγοί μας όλα αυτά τα χρόνια κατασκευής ποιοτικών υποδημάτων, με στόχο να σας προσφέρουμε απόλυτη ικανοποίηση. Από το 1930, η εταιρεία Υφαντίδης προσπαθεί να ομορφαίνει ακόμα περισσότερο, τις πιο υπέροχες στιγμές σας.
Επιλέξτε ένα ζευγάρι νυφικές παντόφλες Υφαντίδης και ξεχωρίστε!

Εφαρμογή: Κανονική
Εξωτερικό: Συνθετικό Δέρμα
Εσωτερικό: Συνθετικό Δέρμα
Σόλα: Συνθετικό Υλικό
Ύψος τακουνιού (cm): 8