Ανδρικές Δερμάτινες Παντόφλες | yfantidis.gr Ανδρικές Δερμάτινες Παντόφλες | yfantidis.gr Ανδρικές Δερμάτινες Παντόφλες | yfantidis.gr Ανδρικές Δερμάτινες Παντόφλες | yfantidis.gr
Ανδρικές Δερμάτινες Παντόφλες | yfantidis.gr

Ανδρικές Δερμάτινες Παντόφλες Σπιτιού Υφαντίδης YF173 Μαύρο

Ανδρικές Δερμάτινες Παντόφλες Σπιτιού Υφαντίδης YF173 Μαύρο, χειροποίητες.

Άμεσα διαθέσιμο

30,00 €

* Απαραίτητα Πεδία

30,00 €

Δείτε και άλλα χρώματα

  • related color
  • related color

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ


Ανδρικές Δερμάτινες Παντόφλες Σπιτιού Υφαντίδης YF173 Μαύρο, χειροποίητες.
Εξωτερικά είναι κατασκευασμένες από πολύ μαλακό δέρμα εξαιρετικής ποιότητας, το οποίο από τις πρώτες μέρες της εφαρμογής του θα αρχίσει να παίρνει τη φόρμα του ποδιού σας. Το πολύ όμορφο ανάγλυφο στην εξωτερική πλευρά, τονίζει διακριτικά το σχέδιο προσδίδοντας μεγαλύτερη φινέτσα. Αποτελούν, σίγουρα, ένα από τα πιο κλασικά και κομψά σχέδια της συλλογής μας και απευθύνεται σε ανθρώπου με υψηλή αίσθηση του γούστου και της αισθητικής.
Το εσωτερικό τους είναι κατασκευασμένο, επίσης, από γνήσιο δέρμα, ενώ σε συνδυασμό με το πολύ μαλακό δερμάτινο πέλμα τους, παρέχουν την μεγαλύτερη δυνατή άνεση. Το δερμάτινο πέλμα θα αποτρέψει την κακοσμία και τις δερματικές αλλεργίες που προκαλούν τα συνθετικά υλικά. Είναι υποαλλεργικές και απορροφούν τον ιδρώτα.
Σταθερές, λόγω της αντιολισθητικής σόλας από πολυουρεθάνη, θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας. Ένα ζευγάρι ανδρικές δερμάτινές παντόφλες Υφαντίδης για όλους εσάς που η άνεση θα πρέπει να συνάδει με το γούστο και την καλαισθησία.
Όλες οι δερμάτινες παντόφλες Υφαντίδης, είναι χειροποίητες και ελληνικής σχεδίασης και κατασκευής. Παράγονται από υλικά υψηλής ποιότητας, τα οποία επιλέγονται πολύ προσεκτικά με μεγάλο σεβασμό και τεράστια αίσθηση ευθύνης στο πελατειακό μας κοινό.
Σκοπός της εταιρείας μας, από το 1930 είναι η παραγωγή υποδημάτων ανώτερης ποιότητας με απώτερο στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας.
Χαρίστε ένα ζευγάρι ανδρικές δερμάτινες παντόφλες Υφαντίδης, δείξτε την αγάπη σας και την εκτίμηση σας και ξεχωρίστε!

Εφαρμογή: Μικρή Φόρμα
Εξωτερικό: Δέρμα
Εσωτερικό: Δέρμα
Σόλα: Αερόσολα Πολυουρεθάνης