Ανδρικές Παντόφλες Μπουρνουζέ | yfantidis.gr Ανδρικές Παντόφλες Μπουρνουζέ | yfantidis.gr Ανδρικές Παντόφλες Μπουρνουζέ | yfantidis.gr Ανδρικές Παντόφλες Μπουρνουζέ | yfantidis.gr
Ανδρικές Παντόφλες Μπουρνουζέ | yfantidis.gr

Ανδρικές Παντόφλες Μπουρνουζέ Υφαντίδης RPCH23-5755 Μπλε

Ανδρικές Παντόφλες Μπουρνουζέ Υφαντίδης RPCH23-5755 Μπλε

Άμεσα διαθέσιμο

19,90 €
Χρώμα:

* Απαραίτητα Πεδία

19,90 €

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ


Ανδρικές Παντόφλες Μπουρνουζέ Υφαντίδης RPCH23-5755 Μπλε.
Αποτελούν ένα από τα πιο κλασικά και διαχρονικά σχέδια αφού οι παντόφλες μπουρνουζέ ή πετσετέ αποτελούν αναντικατάστατο στοιχείο της καθημερινότητας μας. Η κατασκευή τους επιτρέπει την χρήση τους εντός του μπάνιου. Μπορούν να φορεθούν όλο το χρόνο ανεξαρτήτου εποχής ακόμα και για κανονική χρήση εντός σπιτιού.
Το επάνω μέρος τους είναι κατασκευασμένο από βαμβακερό ύφασμα μπουρνουζέ, το οποίο κοσμείται διακριτικά.
Στο πέλμα διαθέτουν επένδυση από βαμβακερό ύφασμα. Θα απορροφήσουν το νερό μετά από το μπάνιο σας και θα στεγνώσουν γρήγορα, καθιστώντας τες ξανά ιδανικές για χρήση.
Είναι φιλικές προς το δέρμα, ενώ αποτελούν επίσης μια εξαιρετική επιλογή αγοράς για πόδια που ιδρώνουν.
Παρέχεται η δυνατότητα πλυσίματος ακόμα και στο πλυντήριο μέχρι 30 βαθμούς. Σας συνιστούμε να αποφύγετε το στύψιμο. Η αντιολισθητική σόλα, κατασκευασμένη από πολυουρεθάνη, υλικό αντιολισθητικό και ελαφρύ θα σας παρέχει την άνεση και την σταθερότητα που αναζητάτε σε κάθε σας βήμα.

Οι ανδρικές παντόφλες Μπουρνουζέ Υφαντίδης, σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ισπανία, προσφέροντας κορυφαία ποιότητα υλικών. Όλα τα υλικά επιλέγονται προσεκτικά με σεβασμό και τεράστια αίσθηση ευθύνης απέναντι στο πελατειακό μας κοινό. Στόχος της εταιρεία μας, από το 1930 είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας που εμπιστεύονται εμάς και τα προϊόντα μας.

Εφαρμογή: Κανονική
Εξωτερικό: Μπουρνούζι
Εσωτερικό: Ύφασμα
Σόλα: Πολυουρεθάνη