Ανδρικές Ανατομικές Παντόφλες Fly Flot | yfantidis.gr Ανδρικές Ανατομικές Παντόφλες Fly Flot | yfantidis.gr Ανδρικές Ανατομικές Παντόφλες Fly Flot | yfantidis.gr Ανδρικές Ανατομικές Παντόφλες Fly Flot | yfantidis.gr
Ανδρικές Ανατομικές Παντόφλες Fly Flot | yfantidis.gr

Ανδρικές Ανατομικές Παντόφλες Σπιτιού Fly Flot 911588 Γκρι

Ανδρικές Ανατομικές Παντόφλες Σπιτιού Fly Flot 911588 Γκρι

Άμεσα διαθέσιμο

Κανονική Τιμή: 31,90 €

Special Price 24,90 €

Χρώμα:

* Απαραίτητα Πεδία

Κανονική Τιμή: 31,90 €

Special Price 24,90 €

Δείτε και άλλα χρώματα

  • related color

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ


Ανδρικές Ανατομικές Παντόφλες Σπιτιού Fly Flot 911588 Γκρι. Προϊόν φαρμακευτικό και απόλυτα ορθοπεδικό αποτελεί ένα από τα πιο κομψά και άνετα σχέδια της συλλογής μας. Μονόχρωμο και στυλάτο θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής σας ζωής. Το επάνω μέρος είναι κατασκευασμένο από ύφασμα μικροΐνών, που βοηθάει στη μέγιστη ευλυγισία και εξαιρετική σταθερότητα.
Το ανατομικό πέλμα κατασκευασμένο από γνήσιο δέρμα, θα σας χαρίσει την άνεση και την σωστή στάση του σώματος που απαιτεί η καθημερινότητα. Προτείνεται η πολύωρη χρήση τους ακόμα και κατά τη διάρκεια ορθοστατικής εργασίας.
Οι ανδρικές παντόφλες fly flot προορίζονται για κοινό με υψηλή αίσθηση του γούστου αφού αποτελούν την τέλεια συμφωνία ποιότητας, φινέτσας και τιμής.
Η εταιρεία Fly Flot επικεντρώνει την προσοχή της στις πιο καινοτόμες τάσεις της αγοράς υποδημάτων παγκοσμίως όσων αφορά το στυλ και την άνεση στο περπάτημα.
Τα πόδια αποτελούν ένα μηχάνημα εξαιρετικής ακρίβειας και κατέχουν το θεμελειώδες καθήκον να προσφέρουν σταθερότητα και ισορροπία σε όλο το σώμα. Η στήριξη που προσφέρεται κατα τη διάρκεια χρήσης υποδημάτων Fly Flot είναι απαραίτητη για τη σωστή στάση του οστεο-αρθρικού και μυϊκού συμπλέγματος ολόκληρου του σώματος. Η αποστολή της ομάδας έρευνας και ανάπτυξης της FlyFlot είναι να συλλάβει και να σχεδιάσει νέες συλλογές υποδημάτων εμπνευσμένες από τη βέλτιστη ευεξία, με μεγάλη προσοχή στο σχέδιο και τις τάσεις της μόδας. Σύγχρονες γραμμές και μοντέρνα υλικά συνοδεύουν το ιταλικό στυλ.

Εφαρμογή: Κανονική
Εξωτερικό: Ύφασμα
Εσωτερικό: Δερμάτινο Ανατομικό Πατάκι
Σόλα: Πολυουρεθάνη