Ανδρικές Δερμάτινες Ανατομικές Παντόφλες | yfantidis.gr Ανδρικές Δερμάτινες Ανατομικές Παντόφλες | yfantidis.gr Ανδρικές Δερμάτινες Ανατομικές Παντόφλες | yfantidis.gr Ανδρικές Δερμάτινες Ανατομικές Παντόφλες | yfantidis.gr
Ανδρικές Δερμάτινες Ανατομικές Παντόφλες | yfantidis.gr

Ανδρικές Ανατομικές Δερμάτινες Παντόφλες Σπιτιού Υφαντίδης 77191 Καφέ

Ανδρικές Ανατομικές Δερμάτινες Παντόφλες Σπιτιού Υφαντίδης 77191 Καφέ

Άμεσα διαθέσιμο

34,90 €
Χρώμα:

* Απαραίτητα Πεδία

34,90 €

Δείτε και άλλα χρώματα

  • related color

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ


Ανδρικές Ανατομικές Δερμάτινες Παντόφλες Σπιτιού Υφαντίδης 77191 Καφέ.

Είναι δερμάτινης κατασκευής εξωτερικά και εσωτερικά. Το επάνω μέρος αγκαλιάζει τέλεια το κουντεπιέ παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια. Σε αυτό βοηθάνε και τα δύο λάστιχα που διαθέτουν δεξιά και αριστερά, τα οποία εγγυώνται άψογη εφαρμογή στις εκάστοτε ανάγκες των ποδιών. Το δερμάτινο εσωτερικό τους θα αποτρέψει τον ιδρώτα, την κακοσμία και τις δερματικές αλλεργίες που προκαλούν τα συνθετικά υλικά.

Η χαμηλή και ανατομική σόλα ύψους 2cm, προσφέρει ανάλαφρο και σταθερό βάδισμα. Κλασικό και διαχρονικό σχέδιο που απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Ανδρικές δερμάτινες παντόφλες Υφαντίδης για ανθρώπους που το γούστο και η καλαισθησία δε μπορεί να απουσιάζει από την καθημερινότητα, ακόμα και στις εμφανίσεις εντός σπιτιού.

Οι δερμάτινες ανδρικές παντόφλες Υφαντίδης, είναι εξ' ολοκλήρου ελληνικής κατασκευής, από υλικά υψηλής ποιότητας, επιλεγμένα προσεκτικά με σεβασμό και απόλυτη αίσθηση ευθύνης στο πελατειακό μας κοινό. Άλλωστε βασικός σκοπός της εταιρείας μας, από το 1930 είναι η παραγωγή υποδημάτων υψηλής αισθητικής με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση σας!

Χαρίστε ένα ζευγάρι ανατομικές δερμάτινες παντόφλες Υφαντίδης, δείξτε την αγάπη σας και την εκτίμηση σας και ξεχωρίστε!

Είναι διαθέσιμες σε τρία χρώματα : μαύρο, καφέ και μπλε για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.

Εφαρμογή: Κανονική
Εξωτερικό: Δέρμα
Εσωτερικό: Δέρμα
Σόλα: Αερόσολα Πολυουρεθάνης