Γυναικείες Δερμάτινες Ανατομικές Παντόφλες43804 Ασημί | yfantidis.gr Γυναικείες Δερμάτινες Ανατομικές Παντόφλες43804 Ασημί | yfantidis.gr Γυναικείες Δερμάτινες Ανατομικές Παντόφλες43804 Ασημί | yfantidis.gr Γυναικείες Δερμάτινες Ανατομικές Παντόφλες43804 Ασημί | yfantidis.gr
Γυναικείες Δερμάτινες Ανατομικές Παντόφλες43804 Ασημί | yfantidis.gr

Γυναικείες Δερμάτινες Ανατομικές Παντόφλες Υφαντίδης 43804 Ασημί

Γυναικείες Δερμάτινες Ανατομικές Παντόφλες Υφαντίδης 43804 Ασημί

Άμεσα διαθέσιμο

Κανονική Τιμή: 24,90 €

Special Price 14,90 €

Χρώμα:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ


Γυναικείες Δερμάτινες Ανατομικές Παντόφλες Υφαντίδης 43804 Ασημί.
Όταν η καθημερινότητα απαιτεί άνεση και σταθερότητα, τότε η μόνη λύση είναι να επιλέξετε ανατομικές δερμάτινες παντόφλες. Ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας το περνάμε όρθιοι και κάποιες φορές η κατάσταση του σώματος μας επιδεινώνεται από την ορθοστατική εργασία που, ενδεχομένως, κάνουμε.
Η μυοσκελετική υγειά, εξαρτάται άμεσα και είναι άρρητα συνδεδεμένη με την επιλογή υποδημάτων καθημερινής χρήσης.
Οι ανατομικές παντόφλες είναι κατασκευασμένες να παρέχουν την μέγιστη δυνατή άνεση τόσο στο πέλμα όσο και στα δάχτυλα.
Πάρα πολύ γρήγορα, λίγες μόνο ώρες μετά την πρώτη τους εφαρμογή, θα πάρουν τη μορφή των δικών σας ποδιών, αγκαλιάζοντας τέλεια ακόμα και τις δυσμορφίες των οστών, αποφεύγοντας τον πόνο. Ανατομικές παντόφλες στα μέτρα σας!
Το δερμάτινο ανατομικό πέλμα, εκτός από άνεση, θα σας προσφέρει και όλα τα πλεονεκτήματα που απορρέουν από το υλικό κατασκευής. Θα σας προσφέρει την απόλυτη υγιεινή των ποδιών, αφού το δέρμα απορροφά τον ιδρώτα και θα αποτρέψει τις κακοσμίες και τις δερματικές αλλεργίες που προκαλούν τα συνθετικά υλικά.
Η αντιολισθητική τους σόλα από πολυουρεθάνη, απορροφά τους κραδασμούς και μετριάζει τις ανωμαλίες του εδάφους λόγω της συμπαγής κατασκευής τους.
Επιλέξτε ένα ζευγάρι ανατομικά δερμάτινα σαμπό, για εξωτερική χρήση ή και ακόμα για χρήση εντός σπιτιού και κάντε την καθημερινότητα σας πιο άνετη, εύκολη και ξεκούραστη!

Εφαρμογή: Κανονική
Εξωτερικό: Δέρμα
Εσωτερικό: Δερμάτινο Ανατομικό Πατάκι
Σόλα: Πολυουρεθάνη
Ύψος τακουνιού (cm): 4,5
Ύψος Φιάπας(cm): 1,5