Γυναικείες Δερμάτινες Ανατομικές Παντόφλες 43703 Μπορντό | yfantidis.gr Γυναικείες Δερμάτινες Ανατομικές Παντόφλες 43703 Μπορντό | yfantidis.gr Γυναικείες Δερμάτινες Ανατομικές Παντόφλες 43703 Μπορντό | yfantidis.gr Γυναικείες Δερμάτινες Ανατομικές Παντόφλες 43703 Μπορντό | yfantidis.gr
Γυναικείες Δερμάτινες Ανατομικές Παντόφλες 43703 Μπορντό | yfantidis.gr

Γυναικείες Δερμάτινες Ανατομικές Παντόφλες Υφαντίδης 43703 Μπορντό

Γυναικείες Δερμάτινες Ανατομικές Παντόφλες Υφαντίδης 43703 Μπορντό

Άμεσα διαθέσιμο

Κανονική Τιμή: 23,00 €

Special Price 14,90 €

Χρώμα:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ


Γυναικείες Δερμάτινες Ανατομικές Παντόφλες Υφαντίδης 43703 Μπορντό.
Όταν η καθημερινότητα απαιτεί άνεση και σταθερότητα, τότε η μόνη λύση είναι να επιλέξετε ανατομικές δερμάτινες παντόφλες. Ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας το περνάμε όρθιοι και κάποιες φορές η κατάσταση του σώματος μας επιδεινώνεται από την ορθοστατική εργασία που, ενδεχομένως, κάνουμε.
Η μυοσκελετική υγειά, εξαρτάται άμεσα και είναι άρρητα συνδεδεμένη με την επιλογή υποδημάτων καθημερινής χρήσης.
Οι ανατομικές δερμάτινες παντόφλες είναι κατασκευασμένες να παρέχουν την μέγιστη δυνατή άνεση τόσο στο πέλμα όσο και στα δάχτυλα.
Στο επάνω μέρος διαθέτουν δύο λειτουργικά ρυθμιζόμενα λουράκια, ώστε να μπορείτε να τα αυξομειώνεται, βάσει των δικών σας αναγκών.
Το δερμάτινο ανατομικό πέλμα, εκτός από άνεση, θα σας προσφέρει και όλα τα πλεονεκτήματα που απορρέουν από το υλικό κατασκευής. Θα σας προσφέρει την απόλυτη υγιεινή των ποδιών, αφού το δέρμα απορροφά τον ιδρώτα και θα αποτρέψει τις κακοσμίες και τις δερματικές αλλεργίες που προκαλούν τα συνθετικά υλικά.
Η αντιολισθητική τους σόλα από πολυουρεθάνη, απορροφά τους κραδασμούς και μετριάζει τις ανωμαλίες του εδάφους λόγω της συμπαγής κατασκευής τους.
Επιλέξτε ένα ζευγάρι ανατομικές δερμάτινες παντόφλες Υφαντίδης, ιταλικής κατασκευής για εξωτερική χρήση ή και ακόμα για χρήση εντός σπιτιού και κάντε την καθημερινότητα σας πιο άνετη, εύκολη και ξεκούραστη!

Εφαρμογή: Κανονική
Εξωτερικό: Δέρμα
Εσωτερικό: Δερμάτινο Ανατομικό Πατάκι
Σόλα: Πολυουρεθάνη
Ύψος τακουνιού (cm): 4,5
Ύψος Φιάπας(cm): 1,5